Onze workshops

CORONA BELEID: ZOLANG DE LANDELIJKE MAATREGELEN GELDEN ZULLEN WIJ HIEROM VRAGEN OM TOEGANG TE KUNNEN KRIJGEN TOT ONZE WORKSHOPS.

 

Sinds 2009 verzorgen wij al met veel plezier kookworkshops in het bijzondere gewelf van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg en we hebben dit in de loop der jaren uitgebreidt met de locaties "Oude Bakkerij" in het poortgebouw bij het Kasteel en onze moderne kookstudio aan de Scharnerweg in Maastricht.
 


Doordat we met verschillende locaties werken en uiteraard ook meerdere Chefs ter beschikking hebben kunnen we onze gasten meestal wel van dienst zijn als er al een datum is gekozen. Op deze site kunt u de informatie over de verschillende locaties en workshops bekijken en telefonisch of per mail bij ons informeren naar de beschikbaarheid en eventueel reserveren.

In Maastricht kunnen we workshops verzorgen tot maximaal 26 deelnemers en in de "Oude Bakkerij" bij Kasteel Schaloen tot maximaal 18 deelnemers (tijdelijk niet beschikbaar).

In het voormalig restaurant in het gewelf van het Kasteel zelf kunnen we tot 36 deelnemers ontvangen voor een workshop. Voor groepen tot 50 deelnemers kunnen we ook workshops verzorgen door de locaties bij Kasteel Schaloen te combineren.

 

Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens:

 

Workshop Italiaanse keuken
Workshop Griekse keuken 

Workshop Limburgse keuken
Workshop Franse keuken

Onze kookworkshops duren circa 4 uur. U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd.

 

De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en uw overige wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

 

Op het complex Kasteel Schaloen bevinden zich ook vakantiewoningen en hotelkamers waar u uiteraard ook kunt

overnachten met uw groep als u bij ons een workshop komt volgen. Meer informatie kunt u hier vinden.
 

Kijkt u even rond op onze site en als u verdere vragen heeft vernemen wij graag van U.

U kunt rekenen op een ver(s)makelijke workshop!

Team Kookstudio Limburg 
Tel: 0613254254
Email: info@kookstudiolimburg.nl
 

Klik hier als u ook een overnachting wilt reserveren in een vakantiewoning of hotelkamer bij Kasteel Schaloen!