Kookstudio Limburg

  Koken & Ver(s)maken

  Locatie Poortgebouw Schaloen


  Seizoen 2020

  In verband met de Corona maatregelen is de Locatie Poortgebouw bij Kasteel Schaloen thans in gebruik als extra restaurant ruimte voor de Brasserie van het Kasteel en verzorgen we hier geen normale workshops meer tot nader order. Workshops in het gewelf van het Kasteel en onze locatie in Maastricht zijn wel nog mogelijk. Zie elders op deze site.

  Ook kunnen we op de gezellige binnenplaats met uitzicht op het Kasteel of de gracht een BBQ workshop verzorgen voor groepen vanaf 10 personen. Zie kopje links van deze tekst.

  In het weekend of doordeweeks wat leuks ondernemen met vrienden, familie of collega`s in plaats van uit eten? Kom dan gezellig een Kookworkshop doen in de Oude Bakkerij van het Poortgebouw bij Kasteel Schaloen! Samen koken en samen eten in een ontspannen ambiance.


  U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wel zo gemakkelijk na een gezellige avond!

  Groepen vanaf 10 personen kunnen een exclusieve avond reserveren op de door u gewenste datum en tijd. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Bezoek alleen op reservering en betaling vooraf. Informeer naar de mogelijkheden. Prijswijzigingen en beschikbaarheid voorbehouden. Deelname op eigen risico.

  Graag tot ziens bij Kookstudio Valkenburg!


  Oud Valkenburg 9

  6305 AA Schin op Geul

  email: info@kookstudiolimburg.nl

  Tel: +31 (0)6-13254254


  De locatie voor bedrijfsuitjes, kookworkshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen, kookclubs, proeverijen, etc...

  Kookworkshop Bedrijfsuitje Teambuilding BBQ Vrijgezellenfeest