Kookstudio Limburg

  Koken & Ver(s)maken

  Kookexperience

  Welkom bij Kookexperience

  Mijn naam is Bonny Wijata en ik nodig u graag uit voor een avond culinair genieten!


  Ik ben geboren en getogen in Jakarta, Indonesië en sinds 1980 woonachtig in Nederland. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen én gebleven in het mooie Limburg.

  Indonesisch koken is er bij mij met de paplepel ingegoten. Als kleine jongen maakte ik samen met mijn moeder de heerlijkste Indonesische gerechten. Zij heeft mij het plezier én de liefde voor koken meegegeven. Het verzorgen van een gezellige avond, waarin u optimaal geniet, dát is mijn passie!


  Op latere leeftijd ben ik na het afronden van de Hotelschool gaan werken bij gerenommeerde hotel-restaurants, zoals het Amstel Hotel en het Okura Hotel in Amsterdam. In deze tijd heb ik ervaring opgedaan die verder reikt dan alleen de Indonesische keuken. Misschien kent u mij zelfs van het programma Top Chef, waar ik in 2010 Limburg mocht vertegenwoordigen.

  Bij Kookexperience neem ik u mee op een culinair avontuur in de Oosterse wereld en laat ik u kennismaken met heerlijke gerechten. Naast Indonesische workshops kunt u ook kiezen uit Mediterraanse kookworkshops en workshops die in het teken staan van Limburgse streekproducten.

  Workshop op maat
  Onze workshops zijn ook te combineren met een wijnproeverij, teambuildingsactiviteit en/of overnachting. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken. Het zal u tijdens deze culinaire beleving aan niets ontbreken. Kookexperience bezorgt u een avond waarover u nog lang zult nagenieten.

  Aan tafel
  Wilt u geen kookworkshop volgen, dan kook ik tóch graag voor u! Neem plaats aan tafel en geniet van allerlei heerlijke gerechten uit de Indonesische, Mediterraanse en Limburgse keuken. In overleg stel ik samen met u een menu samen, zodat dit precies aansluit op uw wensen.


  Heeft u zin in een avond waarin uw zintuigen geprikkeld worden en waar u kennis maakt met heerlijke gerechten? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Ik verzorg de workshops op de diverse locaties bij Kasteel Schaloen en aan de Scharnerweg 64 in Maastricht.

  Graag tot ziens bij Kookexperience.
  Bonny Wijata
  T.+31 (0) 657276222
  info@kookexperience.nl
  www.kookexperience.nl