Kookstudio Limburg

  Koken & Ver(s)maken

  Locatie Kasteel Schaloen


  Luxe Workshops Kasteel Schaloen

  Kookstudio Kasteel Schaloen is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops op maat voor groepen gedurende het gehele jaar. Wij verzorgen onze luxe kookworkshops in de gewelven van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg! Een originele en sfeervolle locatie om gezamenlijk te koken en genieten van de zelfbereide gerechten met een lekkere wijn.


  Deze als volwaardig restaurant ingerichte gewelven bestaan uit een gezellige loungeruimte met bar, de Oude Keuken met uitzicht op de gracht en nog een mooie ruimte met mergelmuren. Uw groep gaat in een professionele keuken aan de slag met de beste ingredienten om onder begeleiding van een enthiousiaste kok een lekker diner te bereiden. Als alle voorbereidingen zijn gedaan gaat u aan tafel en verzorgt ons keukenteam met nog enige assistentie van de gasten het verder opmaken en serveren van de bereide gerechten. U zult ver(s)makelijk verrast zijn... 

  U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wel zo gemakkelijk na een gezellige avond!


  Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens:

  Workshop Italiaanse keuken

  Workshop Griekse keuken
  Workshop Limburgse keuken
  Workshop Franse keuken

  Onze kookworkshops duren circa 4 uur. U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd.

  Kosten voor onze workshops:
  Kookworkshop 4 gangen vanaf 10 personen € 95,- per persoon

  Kookworkshop 4 gangen 11 tot 16 personen € 80,00 per persoon
  Kookworkshop 4 gangen 17 tot 24 personen € 70,00 per persoon

  Kookworkshop 4 gangen 25 tot 40 personen € 60,00 per persoon
  Meerprijs extra gang € 7,50 per persoon


  Drankarrangement (koffie, thee, fris, water, bier & huiswijn) € 18,50 per persoon.

  Heeft u zelf een locatie beschikbaar of een speciale locatie in gedachten? Ook daar kunnen we workshops voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. Ook mogelijk in Duits of Engels!

  6305 AA Schin op Geul


  email: info@kookstudiolimburg.nl

  Tel: +31 (0)6-13254254

  De locatie voor bedrijfsuitjes, kookworkshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen, kookclubs, proeverijen, etc...