Kookstudio Limburg

  Koken & Ver(s)maken

  Indonesische Keuken


  Maak kennis met de Oosterse wereld van kleurrijke specerijen en authentieke gerechten. De Indonesische keuken staat bekend om bijzondere kooktechnieken, zoals koken in bananenbladeren en het vijzelen van specerijen. Nadat u de Indonesische gerechten heeft voorbereid worden deze in 3 gangen geserveerd, waarbij het hoofdgerecht uit 2 gerechten bestaat. Als bijgerecht heeft u de keuze uit gele pandan rijst, kokosrijst of nasi goreng.

  Het is ook mogelijk om een kookworkshop Indonesische rijsttafel te volgen. Hierbij wordt een rijsttafel met 3 authentieke gerechten gemaakt, inclusief dessert. De gerechten (behalve het dessert) worden gelijktijdig geserveerd, zodat u er gezellig gezamenlijk van kunt eten.Maak kennis met de Oosterse wereld van kleurrijke specerijen en authentieke gerechten. De Indonesische keuken staat bekend om bijzondere kooktechnieken, zoals koken in bananenbladeren en het vijzelen van specerijen. Nadat u de Indonesische gerechten heeft voorbereid worden deze in 3 gangen geserveerd, waarbij het hoofdgerecht uit 2 gerechten bestaat. Als bijgerecht heeft u de keuze uit gele pandan rijst, kokosrijst of nasi goreng.

  Het is ook mogelijk om een kookworkshop Indonesische rijsttafel te volgen. Hierbij wordt een rijsttafel met 3 authentieke gerechten gemaakt, inclusief dessert. De gerechten (behalve het dessert) worden gelijktijdig geserveerd, zodat u er gezellig gezamenlijk van kunt eten.medium;">Oosterse Kookworkshop

  De kosten voor deze smaakvolle workshop zijn € 60,00 p.p. exclusief drank.

  Het drankarrangement ad € 15,00 p.p. (fris, bier en wijn) dient u ook af te nemen.


  Indeling avond: aanvang in overleg bv. 18.00 uur

  • Voorstellen en uitleg van de recepten

  • In de keuken samen aan de slag met bereiden menu

  • Om circa 20.00 uur aan tafel

  • Om circa 21.30 uur afronding van de avond met koffie en/of thee
  • Eind avond circa 22.00 uur 

  Graag tot ziens bij Kookexperience.
  Bonny Wijata
  T.+31 (0) 657276222
  info@kookexperience.nl
  www.kookexperience.nl